Hoofdgerechten

VISGERECHTEN |
prijs p.p |
Gegrilde zalm met garnalensaus en zuiderse puree. |
€ 16 |
Gegratineerde kabeljauw op een bedje van prei met puree. |
€ 16 |
Normandische tongrollertjes met puree. |
€ 16 |
Vis pannetje met fijne groentjes met puree. |
€ 16 |
Gebakken kabeljauw met vissaus van riesling
|
€ 16 |

VLEESGERECHTEN |
prijs p.p |
Stoofpotje van varkenswangetjes op Vlaamse wijze |
€ 16 |
Krokant varkenshaasje met gestoofd witloof |
€ 16 |
Kalkoengebraad met saus naar keuze |
€ 16 |
Ossetong in Madeirasaus |
€ 16 |
Stoofvlees op grootmoeders wijze |
€ 16 |
Kalfsstoofpotje met bruin bier |
€ 16 |
Kalkoenstoofpotje met exotisch tintje |
€ 16 |
Hinderagout met mosterd, cashewnoten,seizoensgroenten.Gerecht te verkrijgen van november tot januwari |
€ 16 |
Rosé gebraden eendenborst met sausje van appel en tijm |
€ 16 |