Hoofdgerechten

VISGERECHTEN

prijs p.p

Gegrilde zalm met garnalensaus en zuiderse puree.
€ 15
Gegratineerde kabeljauw op een bedje van prei met puree.
€ 14
Normandische tongrollertjes met puree.
€ 14
Vis pannetje met fijne groentjes met puree.
€ 14
Gebakken kabeljauw met vissaus van riesling
en zuiderse puree.
€ 14
 

VLEESGERECHTEN

prijs p.p

Stoofpotje van varkenswangetjes op Vlaamse wijze

€ 13,50

Krokant varkenshaasje met gestoofd witloof

€ 13,50

Kalkoengebraad met saus naar keuze

€ 13,50

Ossetong in Madeirasaus

€ 13

Stoofvlees op grootmoeders wijze

€ 10

Kalfsstoofpotje met bruin bier

€ 14

Kalkoenstoofpotje met exotisch tintje

€ 14

Hinderagout met mosterd, cashewnoten,seizoensgroenten.

Gerecht te verkrijgen van november tot januwari

€ 15

Rosé gebraden eendenborst met sausje van appel en tijm

€ 14