Hoofdgerechten

VISGERECHTEN

prijs p.p

Gegrilde zalm met garnalensaus en zuiderse puree.
€ 16
Gegratineerde kabeljauw op een bedje van prei met puree.
€ 16
Normandische tongrollertjes met puree.
€ 16
Vis pannetje met fijne groentjes met puree.
€ 16
Gebakken kabeljauw met vissaus van riesling
en zuiderse puree.
€ 16
 

VLEESGERECHTEN

prijs p.p

Stoofpotje van varkenswangetjes op Vlaamse wijze

€ 16

Krokant varkenshaasje met gestoofd witloof

€ 16

Kalkoengebraad met saus naar keuze

€ 16

Ossetong in Madeirasaus

€ 16

Stoofvlees op grootmoeders wijze

€ 16

Kalfsstoofpotje met bruin bier

€ 16

Kalkoenstoofpotje met exotisch tintje

€ 16

Hinderagout met mosterd, cashewnoten,seizoensgroenten.

Gerecht te verkrijgen van november tot januwari

€ 16

Rosé gebraden eendenborst met sausje van appel en tijm

€ 16